Miért dolgozunk...

a. Szeretnénk megoldani azt a problémát, amivel nagyon sokszor találkoztunk az elmúlt évtizedekben. Jelesül azt, hogy az áruházakban és legtöbb elektronikai boltban kapható, 80-200.000 Ft értékű műanyag laptopok minősége és teljesítménye finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után. Szakmai szemmel nézve sok esetben nem értjük mért gyárották egyáltalán le az adott modelt, hiszen autóból sem gyártanak olyat, ami 60km/h-val tud menni és 2 éven belül szétesik. Sok ember nem tud a minőségi, ún. business class laptopokról, de ha tud, akkor sem fizeti ki újan a 400.000- 1.000.000 ft körüli árat. Áll a probléma előtt: az olcsó laptop silány minőségű, a magas minőségű pedig drága (magyar átlagfizetésből legtöbb esetben megfizethetetlen). Sajnos sok esetben még a kisebb cégek is a munkára legkevésbé sem optimális műanyag laptopokat vásárolják vagy kénytelenek vásárolni és később csak kínlódnak velük.

b. Szeretnénk valamilyen szinten kiszolgálni azt a - minden munkatársunk által osztott - szemléletet, hogy amennyire tudunk, segítenünk kell azoknak, akiknek szükségük van rá.

c. Szeretnénk valamilyen szinten kiszolgálni azt a - minden munkatársunk által osztott - szemléletet, hogy amennyire tudunk, segítenünk kell a föld ember által lakható állapotának megőrzésében.

Mit teszünk ezekért és hogyan...

a. Vásárlóink részére ötvözzük a drága laptopok minőségét az olcsó laptopok árával. A nagy, gazdag multinacionális cégek - teljesen érthető okokból - mindig a legdrágább, legjobb minőségű, gyors laptopokat vásárolják. Ezek a cégek 1-2-3-4 évente újakra cserélik az általuk éppen használt darabokat. Jellemzően nem azért, mert bármi bajuk van, hanem azért, mert nem engedhetik meg maguknak azt, hogy a konkurens cégektől akár 5%-kal is lemaradjanak a laptopjaik sebességét tekintve, hiszen az üzleti életben az idő komoly pénz. Tehát ha a konkurens cégek megveszik a legújabb, legkorszerűbb laptopokat, akkor nekik is meg kell venniük. Emiatt viszont a pár éves laptopok feleslegessé válnak. Sok ezek közül alig használt, vagy csak pótgépként állt a raktárban, vagy dokkolón csücsült egész idő alatt, viszont az ára már töredéke az újkorinak. Ezekre a darabokra vadászunk mi. Ez a beszerzés egyáltalán nem egyszerű. Mihelyt nálunk vannak, nem sajnáljuk a pénzt villamosmérnök és informatikus mérnök kollegák megfizetésére. Az ő alapos tesztjük után kerülnek polcra a gépek. Ezen felül, a kockázatmentes vásárlást a 14 napos pénzvisszafizetési garanciával és a hosszú (1 vagy 2 év) garanciával biztosítjuk. Igény esetén a kiválasztáshoz szakmai segítséget nyújtunk.

b. Év végén az éves profit egy részét arra költjük, hogy laptopokat ajándékozunk néhány rászoruló gyereknek

c. Azzal, hogy a vásárlóink nem új, műanyag laptopot vásárolnak, megkímélik a földet egy termék legyártásának terhétől illetve a későbbiekben belőle keletkezett hulladék terhétől.